Foto van de Week: Amanda van den Berg

Foto van de Week: week 18

Sabine Vollebregt 596
Er is weer massaal gestemd op onze Facebookpost met de vier foto's die eerder deze week zijn verkozen als Foto van de Dag. Vandaag maken we de Foto van de Week bekend. Dit is de foto van Amanda van den Berg geworden waarin een prachtige kroonduif is gefotografeerd.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week van Amanda van den Berg

 

Gefeliciteerd met deze benoeming Amanda, jij wint onderstaande prijs!

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Nordic van Irene Schampaert

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er dagelijks wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Nordic laat je wegdromen bij prachtige beelden uit het Hoge Noorden geselecteerd door de maker van het boek. Het boek heeft een A5-formaat waardoor het handszaam en makkelijk door te bladeren is.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo bestellen.