Foto van de Week: Jolanda Siemonsma

Foto van de Week: week 16

Fokelien Broekstra 547
Er is weer enorm veel stemmen op onze Facebookpost binnen gekomen. Vandaag maken we de Foto van de Week bekend. Dit is de foto van Jolanda Siemonsma geworden waarin ze haar model onder een waterstraal heeft gezet.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Jolanda Siemonsma

"Ik volgde op moment van de foto een workshop en we moesten een fotoserie maken met als onderwerp water. Ik wilde graag mijn dochter fotograferen en kwam zo op het idee om dit portret te maken. Samen zijn we aan de slag gegaan om het gewenste resultaat te krijgen", legt Jolanda Siemonsma uit. 

Gefeliciteerd met deze benoeming Jolanda, jij wint onderstaande prijs!

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Nordic van Irene Schampaert 

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er dagelijks wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Nordic laat je wegdromen bij prachtige beelden uit het Hoge Noorden geselecteerd door de maker van het boek. Het boek heeft een A5-formaat waardoor het handszaam en makkelijk door te bladeren is. 

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien