Foto van de Week: Madelon Evers

Foto van de Week: week 15

Fokelien Broekstra 375
Er is weer massaal gestemd op onze Facebookpost met de vier foto's die eerder deze week zijn verkozen als Foto van de Dag. Vandaag maken we de Foto van de Week bekend. Dit is de foto van Madelon Evers geworden waarin een brug op een strakke manier wordt getoond.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Madelon Evers

“Ik maakte de foto in Düsseldorf tijdens een excursie van mijn fotocursus. De foto van de 'Treppe' was de laatste foto die ik maakte voor we in de auto stapte om terug naar huis te gaan. Onze auto stond geparkeerd onder een brug, waar de trap naartoe liep. Ik wilde nog even snel één foto maken en dat is deze foto van de brug geworden”, vertelt Madelon Evers. Een mooie strakke foto met als goede keus hem om te zetten in zwart-wit. 

Gefeliciteerd met deze benoeming Madelon, jij wint onderstaande prijs!

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Nordic van Irene Schampaert 

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er dagelijks wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Nordic laat je wegdromen bij prachtige beelden uit het Hoge Noorden geselecteerd door de maker van het boek. Het boek heeft een A5-formaat waardoor het handszaam en makkelijk door te bladeren is. 

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien