Foto van de Week: Kevin Plovie

Foto van de Week: week 14

Fokelien Broekstra 1034
Er is weer massaal gestemd op onze Facebookpost met de vier foto's die eerder deze week zijn verkozen als Foto van de Dag. Vandaag maken we de Foto van de Week bekend. Dit is de foto van Kevin Plovie geworden waarin twee vogels samen prachtig zijn vastgelegd.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Kevin Plovie 

Kevin Plovie maakte een bijzondere foto van twee vogels, de foto is haarscherp waardoor de vogels prachtig uit de foto komen. Het is een kunst om de vogel in vlucht mooi scherp op foto te zetten, dit is Kevin goed gelukt. Door de flinke worm in de snavel van de vliegende vogel lijkt het alsof de zittende gevoerd gaat worden. Een mooie foto! 

Gefeliciteerd met deze benoeming Kevin, jij wint onderstaande prijs!

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Nordic van Irene Schampaert 

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er dagelijks wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Nordic laat je wegdromen bij prachtige beelden uit het Hoge Noorden geselecteerd door de maker van het boek. Het boek heeft een A5-formaat waardoor het handszaam en makkelijk door te bladeren is. 

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien