Foto van de Week: Danielle van der Ven

Foto van de Week: week 13

Fokelien Broekstra 813
Er is weer massaal gestemd op onze Facebookpost met de vier foto's die eerder deze week zijn verkozen als Foto van de Dag. Vandaag maken we de Foto van de Week bekend. Dit is de foto van Danielle van der Ven geworden waarin ze een blauwe druif op een mooie manier heeft weten vast te leggen.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Danielle van der Ven

Danielle dacht in het begin dat haar foto totaal mislukt zou zijn. "Het waaide ontzettend hard waardoor de druifjes alle kanten uitbewogen. Hierdoor was het scherpstellen even moeilijk. Ik heb deze foto daarom liggend op de grond, vanuit de hand genomen. Ik heb daarom expres gekozen voor druifjes op de achtergrond om een mooie paarse gloed te krijgen". Wij vinden het een goed gelukte foto! 

Gefeliciteerd met deze benoeming Danielle, jij wint onderstaande prijs!

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Cats van Irene Schampaert 

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Cats heeft de mooiste en grappigste kattenfoto’s die geüpload zijn verzameld in een boekvorm, samen met de stoere, chique, slapende, gekleurde, eigenwijze en bewerkte katten. Het boek heeft een A5-formaat.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien

afbeelding van dlaheij_82980

Dank je wel voor alle stemmen en complimenten voor de drie andere mooie foto's.