Foto van de Week: Sander Peters

Foto van de Week: week 12

Fokelien Broekstra 445
Er is weer massaal gestemd op onze Facebookpost met de vier foto's die eerder deze week zijn verkozen als Foto van de Dag. Vandaag maken we de Foto van de Week bekend. Dit is de foto van Sander Peters geworden waarin hij Tokio vlak na de zonsondergang laat zien. Gefeliciteerd!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Sander Peters

Sander Peters vertelde ons dat je tijdens een trip in Tokio voor een bepaald bedrag omhoog mag in sommige wolkenkrabbers. Hierdoor kan je op een legale en veilige manier van een enorme hoogte een overzichtsfoto maken van de stad. Sander maakte deze foto net na de zonsondergang, de oranje gloed van de zon hangt nog in de lucht terwijl de blauwe kleur van blue hour over de stad trekt. 

Gefeliciteerd met deze benoeming Sander, jij wint onderstaande prijs!

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Cats van Irene Schampaert 

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Cats heeft de mooiste en grappigste kattenfoto’s die geüpload zijn verzameld in een boekvorm, samen met de stoere, chique, slapende, gekleurde, eigenwijze en bewerkte katten. Het boek heeft een A5-formaat.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien