Foto van de Week: Iris Beukelman

Foto van de Week: week 10

Fokelien Broekstra 462
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we samen met jullie de favoriete Foto van de Week. De maker belonen we met een leuke prijs. Iris Beukelman maakte deze week de beste en daarnaast meest gelikete foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de Foto van de Week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle lezers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Week van Iris Beukelman

Iris Beukelman maakte de foto van een bos bloemen die ze op tafel had staan. De bloemen begonnen een beetje te hangen, maar ze vond het zonder om de hele bos met bloemen weg te gooien. Daarom bedacht ze een leuk fotoproject en ging met de bos bloemen aan de slag. Per toeval vielen er een paar blaadjes van de bloem af toen ze de bloemen voor het raam in het zonlicht wilde leggen. Vanuit dit idee is ze verschillende foto’s gaan maken. Een van haar eindresultaten is deze mooie Foto van de Week

Achergrond

Iris haar achtergrond is heel simpel gewoon de witte vensterbank. Ze is vervolgens met haar camera boven de scene gaan hangen om de kunstzinnige foto te maken. In de foto kun je natuurlijk jouw eigen verhaal zien.

Een mooie foto gemaakt door Iris Beukelman, gefeliciteerd! 

Weekwinnaarsprijs: Boek Insta Grammar - Cats van Irene Schampaert 

Instagram is populairder dan ooit, gemiddeld wordt er wereldwijd 80 miljoen nieuwe foto’s op de site geplaatst. Insta Grammar Cats heeft de mooiste en grappigste kattenfoto’s die geüpload zijn verzameld in een boekvorm, samen met de stoere, chique, slapende, gekleurde, eigenwijze en bewerkte katten. Het boek heeft een A5-formaat.

Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag het boek hebben? Dan kun je hem bij TerraLannoo

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien