Foto van de week (#48-2015)

Foto van de week (#48-2015)

Thomas 538
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bekijk hier de foto van de week!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week


Foto © Stegeman Fotografie

Jeroen Stegeman is deze week de grote winnaar met deze strakke, symmetrische zwart-witfoto. Hij wint een tegoedbon voor ScanCorner ter waarde van 20 euro en zijn foto is een week lang te zien op onze Facebookpagina, gefeliciteerd!

Prijs voor de weekwinnaar: 

De weekwinnaar wint een  tegoed ter waarde van 20 euro, te besteden bij ScanCorner.nl! Dankzij hen wordt het nu mogelijk om je oude foto- en videomateriaal te digitaliseren. 

Op vrijdag 13 november gaat de eerste tegoedbon de deur uit, 11 december maken we de laatste winnaar bekend.

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Met dank aan Scancorner.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas