Foto van de week (#33-2015)

Foto van de week (#33-2015)

Joni Hendrix 585
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bekijk hier de foto van de week!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Elvira Rademaker 'Pretty in pink'

 Elvira Rademaker

Wat een prachtige kleuren en wat een mooie close-up. Super gedaan hoor! Elvira is onze weekwinnaar, ze wint een Kekke Camerariem en haar foto is een week lang te zien op onze Facebookpagina, gefeliciteerd!

Prijs voor de weekwinnaar: Kekke Camerariem tegoedbon t.w.v. € 34,95

Vijf weken lang geven we elke vrijdag een tegoedbon van 34,95 euro aan de maker van de Foto van de Week. Die kun je gebruiken in de webshop van Kekke Camerariem. De camerariemen van neopreen en katoen vallen onder je budget, dus je hebt ruim de keuze! Vrijdag 31 juli gaat de eerste tegoedbon de deur uit, op 28 augustus geven we de laatste tegoedbon weg.

Met dank aan Kekke Camerariem voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.