Foto van de week (#30-2015)

Foto van de week (#30-2015)

Thomas 547
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bekijk hier de foto van de week!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Isabelle Jagt - 'Stal'

Deze week mogen we Isabella feliciteren met het winnen van de weekprijs! Deze sfeervolle foto met mooi, warm licht is de komende week te zien op onze Facebookpagina, gefeliciteerd!

Prijs voor de weekwinnaar: Ontdek Photoshop Elements 13 & Ontdek Adobe Photoshop Lightroom 6 & CC t.w.v. 45 euro

Isabella wint een aantal interesante fotografieboeken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en heldere uitleg leer je om te gaan met deze twee krachtige programma's. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! Vanaf volgende week zijn er weer andere prijzen te winnen!

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallerij om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas