Foto van de week (#26-2015)

Foto van de week (#26-2015)

Thomas 1221
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bekijk hier de foto van de week!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Davy Sleijster - 'Rust'

Davy wist ons te imponeren met deze zachte en sfeervolle natuurfoto en is daarmee onze weekwinnaar! Hij wint daarmee een jaarabonnement op digifoto Starter en zijn foto is een week lang te zien op onze Facebookpagina. Gefeliciteerd!

Prijs voor weekwinnaars: Jaarabonnement op digifoto Starter t.w.v. 21,50 euro

Deze week ontvangt de weekwinnaar een jaarabonnement op digifoto Starter! Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallerij om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas

afbeelding van anja voorn

schitterend en lieflijk