Foto van de week (#21-2015)

Foto van de week (#21-2015)

Thomas 602
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bekijk hier de foto van de week!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Jaap Kroon - Gotcha! Backstage

Vandaag mogen we de eerste fotofabriek waardebon uitreiken aan Jaap! Op deze sfeervolle backstage-plaat legt hij een mooi moment vast met een rauw randje, dat goed past bij de muziekwereld. Het tegenlicht creërt mooie shilouetten en laat de rook prachtig naar voren komen. De komende week hangt deze foto op onze Facebookpagina. Jaap, gefeliciteerd!

Prijs voor weekwinnaars: Waardebon fotofabriek t.w.v. 50 euro

Van 22 mei tot en met 19 juni 2015 krijgen weekwinnaars een fotofabriek waardebon ter waarde van 50 euro thuisgestuurd! Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met dank aan fotofabriek voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallerij om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Thomas

Thomas Kouveld | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Thomas