Foto van de week (#2-2016)

Foto van de week (#2-2016)

MaartenJacobi 511
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bekijk hier de foto van de week!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week


Foto © Druth

De tweede weekprijs van het jaar gaat naar gebruiker Druth, die dit pittoresque beeld van huisjes in Groningen vastlegde. De zachte reflectie in het water en mooie symmetrie zijn erg goed weergegeven. Druth kan zijn of haar favoriete foto op Plexiglas Wit laten afdrukken bij Photogifts.nl. Ook hangt zijn of haar foto een week lang op onze Facebookpagina, gefeliciteerd!

Prijs voor de weekwinnaar:

De winnaar van de weekprijs kan zijn of haar favoriete foto afdrukken bij Photogifts.nl! Elke week maak je kans op een andere ondergrond voor je meest geliefde plaat.

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

Met dank aan Photogifts.nl voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van MaartenJacobi

Maarten Jacobi | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Maarten