Foto van de week (#18-2015)

Foto van de week (#18-2015)

Julian 791
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Bekijk hier de foto van de week!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we wekelijks een aantal ingezonden foto's uit op de website. Daarmee zetten we de makers van de foto's in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie aan om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week

Foto © Jessica ter Horst - 'Let there be light'

Foto van de week - Jessica ter Horst

Deze week valt Jessica ter Horst in de prijzen met deze creatieve inzending. Door de zon precies achter de gloeilamp te positioneren lijkt het warme licht daadwerkelijk uit de lamp te komen. Leuk bedacht en mooi uitgevoerd! Naast een Eyefi Mobi-geheugenkaart wint Jessica een prominente plek op onze Facebookpagina. Gefeliciteerd!

Prijs voor weekwinnaars: Eyefi Mobi 8GB-geheugenkaart met wifi

Van 17 april tot en met 15 mei 2015 krijgen de weekwinnaars een Eyefi Mobi 8GB-geheugenkaart! Deze SD-kaart stuurt al je foto's draadloos van je camera naar je favoriete apparaten. Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Met dank aan Eyefi voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Klik hier voor meer informatie over de prijs.

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallerij om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Chris Clinckx

Prachtig en mooi gevonden ;-)

afbeelding van b.beer

proficiat mooie foto :-D