Foto van de week (#14-2016)

Foto van de week (#14-2016)

Senta Bemelman 583
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete foto van de week. De maker belonen we met een leuke prijs. Hilde Remerie maakte deze week de beste foto!

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al eens gezien. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons opvallen. Ook kiezen we iedere vrijdag de foto van de week op Facebook, deze staat vervolgens de hele week bovenaan de tijdlijn van onze pagina.

In deze rubriek lichten we de winnende foto uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de week


Foto © Hilde Remerie

Met deze prachtige plaat is Hilde Remerie de weekwinnaar! Wij vinden het contrast fantastisch, zij koos precies de juiste elementen voor een goede silhouetfoto. Gefeliciteerd Hilde! 

Weekwinnaar prijs - elke week een jaarabonnement op digifoto Starter (ter waarde van €21,50)

De komende vijf weken, van 8 april tot en met 6 mei, maak jij kans op een jaarabonnement! Een jaar lang krijg jij het digifoto Starter op de mat, het magazine verschijnt vier keer per jaar. In juni ontvang je het eerste nummer. 

Kans maken op een leuke prijs?

Iedere week geven we een leuke prijs weg. Stuur je foto's in naar onze lezersgallery om kans te maken! Dat kan eenvoudig met een gratis account op onze website. Klik hier voor een stap-voor-stap uitleg over het maken van een account en het insturen van foto's.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta

afbeelding van H.Remerie

Heel erg tof, ben erg blij met de prijs :)