Foto van de maand: Louise Schippers

Foto van de maand: Louise Schippers

Fokelien Broekstra 551
Dagelijks maken we een selectie van foto's die ingezonden worden in onze lezersgallery, op onze Facebookpagina lichten we deze inzendingen uit. Maandelijks benoemen we een van onze spotlight foto’s tot de Foto van de Maand! Wij vonden de foto van Louise Schippers de mooiste foto van november.

Iedere dag komen er veel nieuwe foto's bij in onze lezersgallery. Volg je ons op onze Facebookpagina, dan heb je wellicht het album met inzendingen uit de lezersgallery al voorbij zien komen. Hierin delen we regelmatig inzendingen die ons zijn opgevallen.
In deze rubriek lichten we de winnende Foto van de Maand uit. Daarmee zetten we de maker van de foto in het zonnetje en bieden we alle kijkers inspiratie om zelf aan de slag te gaan!

Foto van de Maand is gemaakt door Louise Schippers


Foto Louise Schippers

De foto

De foto is op 22 november door Louise gemaakt in haar eigen druppelstudio. “Ik had van te voren een idee in mijn hoofd die ik verder heb uitgewerkt,” vertelde Louise ons. “Ik heb in de compositie vooral gelet op de regel van derden. Ik heb gebruik gemaakt van externe flitsers met een kleurgel ervoor, hierdoor zijn de kleuren ontstaan in de foto.” 

Apparatuur 

Louise fotografeert met een Canon EOS 70D, ze maakte voor deze foto gebruik van een 90 mm F2.8 lens van Tamron. 

Nabewerking

In de nabewerking heeft ze weinig aan haar foto gedaan. "Het enige wat ik in de nabewerking heb toegevoegd is een beetje contrast. Daarnaast heb ik de positie een beetje uitgesneden. Met deze kleine veranderingen vond ik de druppel nog beter uitkomen." 

Tip van Louise

Wat Louise haar medefotografen wilde meegeven: Blijf geloven in jezelf en probeer je werk te onderscheiden van anderen door er een eigen handtekening van te maken.

De Foto van de Maand krijgt een vermelding in het Digifoto Magazine en een abonnement op digifoto Starter!
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien