Foto van de Dag: 8 december

Foto van de Dag: 8 december

Fokelien Broekstra 1018
Dagelijks krijgen wij vele foto's toegezonden in onze lezersgallery. Elke dag kiezen we een foto uit de lezersgallery die we zowel op onze website als op social media in de schijnwerpers zetten. Inspirerend en mooi om naar te kijken! De Foto van de Dag is vandaag gemaakt door: Wim Denijs!

Wim Denijs maakte deze prachtige foto van een kerkje in de sneeuw. Het kerkje is perfect belicht. De golvende sneeuw geeft de omgeving een duistere sfeer. Wij vinden het een prachtige foto. Gefeliciteerd Wim met deze benoeming! 

Jij kunt net z'n mooie foto als Wim maken. We hebben eerder geschreven over nachtfotografie, ook is het handig om iets te weten over het gebruik van een statief

Wil jij kans maken om in de spotlight te komen? Deel dan jouw foto in onze lezersgallery

 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien

afbeelding van wimdenijs

nog vergeten te zeggen .... de heuveltjes zijn eigenlijk graven .... anekdote.... net na de shoot begon het op zijn IJslands te sneeuwen , en ik verloor de sleutels van mijn auto , donker , sneeuw - 10 ..... stel je voor ...... maar ik hield er deze foto aan over .......

afbeelding van CarlaWalk

Prachtig Wim, en ik zag de foto en dacht meteen, IJsland... kerkje, graven erbij, ik heb daar foto's van in het " groen", kerk is met een rood dak ( nou ja, dat waren ze allemaal in IJsland ;-)) , wij zijn ook binnen in het kerkje geweest, ook mooi om te fotograferen. Dit is een hele bijzondere foto!