Foto van baby gaat viral

Foto van baby gaat viral

Nadja Geskus 1920
Een lieve foto van baby Aubrey die slechts drie weken oud is. Een lachend kindje verpakt in een zachte roze deken, tussen een paar motorhandschoenen. Maar de reden achter de foto maakt dat deze foto in korte tijd zo populair is geworden. De handschoenen behoren tot haar overleden vader Hector Daniel Ferrer Alvarez, die op tragische wijze overleed, een maand voor Aubrey werd geboren.

Baby Aubrey

Aubrey is de ster van deze foto die in korte tijd viral ging over de hele wereld. Een schattige baby verpakt in de handschoenen van haar overleden vader Hector Daniel Ferrer Alvarez. Daarachter staat zijn helm. De foto werd gemaakt door fotografe Kim Stone, die de foto daarna deelde op Facebook. “Haar papa hield van zijn motorfiets. Hij droeg altijd beschermende kleding. Hij wilde ervoor zorgen dat hij veilig was en kon geen risico nemen met een nieuwe baby op komst. Maar hij zal dit kleine meisje nooit vast kunnen houden. Ze zeggen dat engelen praten met baby’s als ze lachen in hun slaap. Ik denk dat dat misschien wel waar is,’ schrijft Stone bij de foto van Aubrey.

Foto van baby gaat viral

Een traan minder

Binnen korte tijd ging de foto viral en veel mensen deelde hun medeleven. Aubrey’s moeder Kathryn Williams is die mensen erg dankbaar voor hun medeleven. “Elk gebed van een ander is een gewicht minder voor mij om te dragen. Het is een beetje meer vrede en een traan minder,’ verteld ze. De foto van Kim Stone zorgt ervoor dat Kathryn Williams altijd eraan zal worden herinnert dat Alvarez met hen is.

Foto van baby gaat viral

Foto van baby gaat viral

Foto van baby gaat viral

Foto van baby gaat viral

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja