Foto van auto gemanipuleerd

Foto van auto gemanipuleerd

Fokelien Broekstra 506
Bijna alle beelden die je in magazines of op websites ziet verschijnen zijn bewerkt. Het ene plaatje meer dan de ander. Fotograaf Sebastian Pichard is hier ook een professional in. Hij maakte een verbluffende video waarin zijn werk te zien is.

Auto

Het enige wat hetzelfde blijft in de foto is de auto. De auto wordt in een nieuwe omgeving geplaatst op een manier waardoor het niet te herkennen is dat hij aan het begin van het filmpje nog een oud gebouw op de achtergrond had staan. Zelfs de grassprietjes rond de banden worden zorgvuldig geplaatst. Waardoor de auto letterlijk in het landschap blijkt te staan.

 

Photoshopkunsten

De Photoshopkunsten van Pichard zijn verbluffend. Bij veel verschillende vormen van fotografie wordt het toegepast. Bij newborn fotografie wordt de huid zachter gemaakt. Bij normale portretten worden oneffenheden weggewerkt en een model een grammetje te veel heeft wordt dit zomaar weggehaald. Door Photoshop is er veel meer mogelijk geworden met een foto. Dit laat Pichard nu maar weer eens duidelijk zien.

Sebastiaan Pichard

Sebastiaan Pichard is een 25 jarige fotograaf. Hij is woonachtig in Kopenhagen, Denemarken. Hij maakt alleen foto’s in natuurlijk licht. Zijn focus ligt vooral op de automotive fotografie.  Zowel stilstaand als bewegende auto’s hebben zijn interesse.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien