Foto-expositie RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje

Foto-expositie RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje

Fabienne Keijzer 569
Het Perfecte Plaatje, het RTL 4-programma waarin bekende Nederlanders met een passie voor fotografie tegen elkaar strijden, krijgt een foto-expositie. De initiatiefnemers zijn hoofdsponsor Canon en Museum Hilversum, tevens het museum waar de expositie van 15 tot en met 31 december 2016 te zien zal zijn.

Foto-expositie RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje 

Veel foto’s die zijn gemaakt tijdens het RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje zijn van 15 tot en met 31 december 2016 te bewonderen in Museum Hilversum. De initiatiefnemers van de foto-expositie zijn hoofdsponsor Canon en het museum zelf. Naast de foto’s die de BN’ers hebben gemaakt tijdens het programma zijn ook de zeven afleveringen te zien. Een deel van de foto’s zal worden geveild en de opbrengst daarvan gaat naar het Ready2Help burgernetwerk van het Rode Kruis.

Zeven bekende Nederlanders

In het Talpa-programma begonnen zeven bekende Nederlanders met een passie voor fotografie aan uitdagende opdrachten waarbij ze beoordeeld worden door professionals uit het vak. Iedere week valt er één persoon af. Momenteel zijn er nog drie BN’ers in the running. Dit zijn Humberto Tan, Kim Feenstra en Marco Borsato. De finale van Het Perfecte Plaatje wordt op maandag 12 december om 21:30 uur uitgezonden op RTL 4. De winnaar krijgt een fotoreportage in National Geographic.

Veiling 

De veiling van de foto’s vindt plaats op dinsdag 20 december tussen 16:00 en 20:00 uur in Museum Hilversum. Benthe Tupker, veilingmeester van Christie’s, zal de veiling in goede banen leiden. Het museum is dagelijks geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Volg jij Het Perfecte Plaatje?

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne