Foto’s van een grote klim

Foto’s van een grote klim

Nadja Geskus 620
Gorges du Verdon, Frankrijk. Gewapend met een Nikon D500, SB-5000 lights, een drone en een goede klimuitrusting ging actiefotograaf en filmmaker Keith Ladzinski samen met zijn vrienden de berg op. Ladzinski’s doel? Een shot van zijn vrienden krijgen tijdens deze fantastische klim.

Grote klim

Zijn vrienden wilde een grote rotswand beklimmen en dat zag Keith Ladzinski als dé uitgesproken kans om een paar prachtige shots te kunnen maken. Een lichtgewicht camera die tevens 4K video kan filmen was de beste uitrusting voor deze shoot. Het gaf Ladzinski voldoende opnamemogelijkheden om uit te proberen, zonder enorm veel uitrusting te hoeven meeslepen. En deze camera had nog meer mogelijkheden, hij was namelijk moneerbaar op een drone, waardoor Ladzinski ook prachtige luchtfoto’s kon maken, in aanvulling op zijn handgeschoten beelden.

Foto’s van een grote klim

Prachtige foto’s

De foto’s die hij maakte zijn werkelijk prachtig en ook een beetje duizelingwekkend. Bijzonder om te zien dat je zelfs op zo’n hoogte nog prima kunt werken met flitslicht. Het geeft de foto’s net dat beetje extra sfeer!

Foto’s van een grote klim

 

 

Foto’s gemaakt door Keith Ladzinski

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja