Foodlandschappen van Carl Warner

Foodlandschappen van Carl Warner

Fokelien Broekstra 607
Carl Warner maakt van voedsel de meest bijzondere landschapsfoto’s. Groente, snoep, fruit, je kan het zo gek niet bedenken of Carl kan het gebruiken voor zijn foodlandschappen.

Carl Warner

Carl heeft een fotografie, film en televisie diploma. Hij heeft een eigen studio in Londen en fotografeert stillevens, landschappen en mensen. Met de fotoreportage Foodscapes wil hij zijn inspiratie terug vinden. Naar ons idee is dit zeer goed gelukt.

Planning

In zijn studio heeft Carl een speciale tafel die bedoeld is om de bijzondere Foodscapes in te maken. De opstellingen worden secuur laag voor laag opgebouwd. Er zit veel werk en tijd in de voorbereiding. Want bij iedere opstelling moet er ook bedacht worden wat het beste licht geeft, moet het van voor komen of juist van achter? Alles wordt goed doordacht door Carl.

Carl bewijst met zijn serie dat je met huis tuin en keuken attributen een perfecte en inspirerende foto kan maken. Dit betekend dat je zelf ook aan de slag kan gaan, heb jij ook een leuk foto idee? Deel het onder dit bericht!Wil je meer foto's van Carl Warner zien? Bekijk dan zijn website

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien