Flickr presenteert 25 meest populaire foto's uit 2014

Flickr presenteert 25 meest populaire foto's uit 2014

Marina Smits 1218
Flickr heeft een top 25 van 2014 samengesteld met daarin de meest populaire foto's in hun gemeenschap. Grote kans dat er een paar foto's tussen zitten die je al eens eerder voorbij hebt zien komen. Tussen de selectie staat het werk van de Nederlandse fotograaf Adrian Sommeling.

De lijst met populairste foto's is samengesteld door het meten van verschillende sociale elementen, bijvoorbeeld hoe vaak de foto's werden bekeken en als favoriet zijn geselecteerd door de bezoekers en gebruikers.

Flickr is een website waar veel foto's en video's gedeeld worden. Bij het uploaden van foto's kan de gebruiker opgeven onder welke voorwaarden anderen de foto mogen gebruiken. Foto's kunnen in een privégedeelte worden geplaatst of toegankelijk worden gemaakt voor gebruikers die toestemming hebben van de uploader. Als de foto's openbaar staan, kunnen andere gebruikers de foto's bekijken en liken.

Hieronder zie je een aantal foto's uit de lijst. Waaronder de foto van de Nederlandse fotograaf en fotobewerkingspecialist Adrian Sommeling. Bekijk de hele top 25 op Flickr.


Foto © Elena Shumilova, ***


Foto © Laura Williams, Night reading


Foto © Adrian Sommeling, Little Sherlock


Foto © Rosie Hardy, Wherever you lay your head