Filmen tijdens winterdagen met de dronetrui

Filmen tijdens winterdagen met de dronetrui

Senta Bemelman 341
Als fotograaf trek je tijdens de wintermaanden een extra laag kleding aan tijdens het fotograferen op straat. Nu kun je ook met een gerust hart jouw drone de lucht insturen met een zogeheten dronetrui voor warmte.

Winterse temperaturen kunnen invloed hebben op de vitaliteit van jouw drone. Dit inspireerde de bedenker van Drone Sweaters om actie te ondernemen. Drones met een dunne behuizing, krijgen sneller last van winterse taferelen.

Beschermen

Met een hip ogend kledingstuk kun je de kern van de drone beschermen. Alle pootjes worden voorzien van mouwen. Een goede temperatuur is belangrijk voor de accu. Net als bij jouw camera is het belangrijk om deze op temperatuur te houden zodat deze niet in werking aangetast worden door de kou.

 

Met de dronetrui wil de maker, kunstenaar Danielle Baskin, de vliegende juweeltjes behoeden door weer en wind.

Werking

De trui bestaat uit twee losse delen die je om de poten van jouw drone schuift en met elkaar in het midden verbindt door middel van knopen.

Prijs en beschikbaarheid

De dronetrui is via de website te bestellen. Het is echter onduidelijk of dit vanuit Amerika ook internationaal wordt geleverd. Om eigenaar van een dronetrui te worden leg je echter een flink bedrag van 189.00 dollar opzij. Voor dit geld krijg je wel een persoonlijk ontworpen design.

Gebruik ook deze tips voor mooie winterfoto’s met een drone.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta