Festivalfotografie: Bedruk je shirt met een websitelink

Festivalfotografie: Bedruk je shirt met een websitelink

Fokelien Broekstra 351
Als je op een festival bent geweest als feestganger of als fotograaf heb je waarschijnlijk vernomen dat het vaak erg druk is. Als je een groep mensen op foto hebt gezet kun je visitekaartjes gaan uitdelen, het nadeel daarvan is dat dit jou heel veel gaat kosten. Er is nog een andere optie!

Bedruk een shirt

Om jezelf kenbaar te maken als fotograaf kun je een shirt met jouw websitelink en logo laten bedrukken. Als je een groep vrienden op foto hebt gezet, laat je ze een foto van het logo maken. Het voordeel is dat de meeste feestgangers hun telefoon niet kwijtraken, een visitekaartje laten ze snel uit hun zak glippen als ze op zoek zijn naar een muntje voor een biertje.

In de telefoon

Als een aantal mensen een foto van jouw logo hebben gemaakt, sta je dus ook in hun telefoon. Als het feest voorbij is, kan het gebeuren dat ze vergeten zijn wat er eerder die avond is gebeurd. Doordat jij in hun fotogallery bent opgenomen gaan ze je niet vergeten. Later, op een wat nuchterder moment zullen ze alsnog nieuwsgierig zijn waar het logo van is. Ze gaan zoeken en komen dan jouw website met foto’s tegen. Wie weet hou je er nog een leuke foto-opdracht aan over!

Hoe maak jij jezelf kenbaar op een evenement?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien