Fashion portretten met de FUJIFILM X-T20

Fashion portretten met de FUJIFILM X-T20

Sabine Vollebregt 1472
Spaanse fotograaf Felipe García Segovia portretteerde zijn model met de FUJIFILM X-T20. De verschillende achtergronden en de beeldkwaliteit van de Fujifilm zorgen voor een verbluffend resultaat.

Wanneer het model opgemaakt is en de lichten klaar staan, kan de fotoshoot beginnen. Felipe García Segovia start zijn fotografiesessie in de studio. Vervolgens zoekt Felipe verschillende plekken om zijn fotoshoot te vervolgen. Hij maakt voor de achtergrond van zijn foto's gebruik van vervallen kamers, oude gebouwen en de natuur, wat resulteert in fascinerende foto's. 

 

 

 

 

Deel ook jouw mooiste portretfoto in onze gallery!

FUJIFILM X-T20

De FUJIFILM X-T20 is een systeemcamera in een compact formaat. Met deze camera mis je geen moment, want met het vernieuwde autofocussysteem ben je in staat om gemakkelijk bewegende onderwerpen  te filmen. Met de FUJIFILM X-T20 is het mogelijk om te fotograferen met een snelheid van veertien beelden per seconde. Met deze camera uit de X-serie heb je de mogelijkheid om uit een breed assortiment lenzen te kiezen, waardoor het uiteindelijke resultaat nog mooier zal zijn.Kijk voor meer informatie op de website van Fujifilm