Facebook-fotowedstrijd: Groen

Facebook-fotowedstrijd: Groen - Inzenden t/m 31 mei

jesse kraal 2736
We hebben er weer zin in: de lente. Hoewel je in de winter prachtige foto's kunt maken, lijkt alles in de lente net weer wat frisser, mooier en bovenal groener. We zijn dan ook benieuwd wat jij kunt bedenken rondom het thema groen! Uiteraard zorgen wij weer voor een goedgevulde prijzenpot.

De lente is op komst! Langzaamaan kleurt de wereld om ons heen weer groen. Die kleur is het thema van deze fotowedstrijd. Fotografeer de groene knoppen aan de bomen, de groene grassprieten die uit de grond schieten, of pak het helemaal anders aan. Groene verf, groene kleren, groene voorwerpen - alles is geoorloofd. Laat je creativiteit de vrije loop, hoe je het thema invult mag je helemaal zelf weten!

De inzendtermijn is verlopen

Inzenden kan alleen via Facebook, zorg dat je je topplaat uiterlijk 31 mei 2014 hebt ingestuurd, je maakt dan kans op drie prachtige prijzen:

Hoofdprijs: Nissin Di700-flitser (voor Canon of Nikon) t.w.v. €229,-

Nissin heeft de cameraflitser Di700 volledig anders vormgegeven dan de overige Nissin flitsers, met de nadruk op gebruiksgemak. De instellingen kunnen bijzonder eenvoudig aangepast worden met behulp van het functiewiel en het menu achterop de flitser. Je draait simpelweg aan het instelwiel om de gewenste functie in het LED bedieningspaneel te selecteren en drukt vervolgens op set. Simpeler wordt professioneel flitsen haast niet!

Tweede prijs: Transcend Wifi SDHC 32GB Class 10 t.w.v. €89,-

De Wifi SDHC-kaarten van Transcend voegen draadloze functionaliteit toe aan uw digitale camera zodat foto's en video’s gemakkelijk, zonder tussenkomst van kabels, kaartlezers of de computer verstuurd kunnen worden naar draagbare apparaten zoals smartphones of tablets. Profiteer van de hoge resolutie van uw digitale camera en de veelzijdigheid van uw smartphone of tablet om prachtig vastgelegde beelden direct met de wereld te delen.

Derde prijs: Acme Made Montgomery Street Courier Olive Green t.w.v. €69,-

De Montgomery Street Courier is een snelle wendbare cameratas die tevens genoeg ruimte bevat voor een tablet, smartphone, lunchpakket en alles wat je verder nog nodig hebt. De snelle toegang naar het cameravak aan de zijkant van de tas rits je in één beweging open waardoor je nooit meer een fotomoment hoeft te missen. Wil je liever een dag op pad zonder je camera? Dan is het cameravak gemakkelijk in te klappen waardoor er meer ruimte ontstaat voor je andere spullen.

Met dank aan Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Fotowedstrijd Groen
Heb je geen Facebook? Doe dan mee aan de fotowedstrijd 'lentekriebels' op onze website.
afbeelding van jesse kraal
Door: Jesse Kraal

Jesse Kraal | Redacteur

Jesse (26) is naast zijn werk als redacteur bij DIGIFOTO ook zelfstandig fotograaf. Je kunt rustig stellen dat fotografie, zowel digitaal als analoog, zijn passie is.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Bekijk alle artikelen van Jesse