Even op reis in een moodfilmpje over de Malediven

Even op reis in een moodfilmpje over de Malediven

Aäron Nasarany 1113
Met het regenachtige weer van afgelopen dagen, waar af en toe zelfs kans was op een sneeuwbui, lijken de Malediven een echte droombestemming. In het onderstaande moodfilmpje kun je onder een dekentje lekker wegdromen van de witte stranden, het helderblauwe water en een lekker warm zonnetje!

Malediven

De Malediven is een droombestemming voor liefhebbers van duiken. Je waant je letterlijk tussen een eilandengroep met parelwitte stranden, palmbomen en een onderwaterwereld met prachtige koraalriffen. De Malediven is een prachtige locatie om tropische foto’s te maken en is regelmatig de bestemming voor pasgetrouwde stelletjes voor hun huwelijksreis. De Malediven is ongeveer 12 uur vliegen vanuit Nederland en zorgt voor een onvergetelijke herinnering. Neem natuurlijk je camera mee en een behuizing om de leukste foto’s te maken zowel boven als onderwater. Een grote kans dat wanneer je op de Malediven bent, dat je vanuit de woonkamer zo de zee in kan lopen. 

Ralf van de Veerdonk

De Malediven is een populaire bestemming onder film- en fotografen. De Nederlandse cameraman Ralf van de Veerdonk weet hier alles van, hij is inmiddels drie keer ingevlogen om beelden te maken van de eilandengroep, dit keer kwam de opdracht van Angsana Ihuru Maldives, een prachtig en luxe resort. Van de Veerdonk krijgt nog veel meer opdrachten van grote merken als CocaCola, Asus Nederland, Anwb etc.

Voor het onderstaande filmpje was Van de Veerdonk op reis om voor zijn opdrachtgever Angsana Ihuru Maledives een mooi moodfilmpje te maken. Het is een prachtig luxe resort. Allen bij het kijken naar het filmpje kunnen wij al wegdromen! 

 

Met een drone kun je ook prachtige foto’s maken. Fotograaf Gabriel Scanu uit Australië kan dat als de beste. Zijn foto’s kun je terugvinden in dit artikel.

afbeelding van Aäron Nasarany

AäronNasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen vanAäron