Een verhaal vertellen met simpelweg 1 foto

Een verhaal vertellen met simpelweg 1 foto

Aäron Nasarany 295
Fotografie is een prachtig medium om een verhaal te vertellen. Storytelling is immers de basis van fotografie. Middels de techniek en een flinke dosis creativiteit kun je ontzettend ver komen. Deze fotograaf uit Amerika heeft dit op een prachtige manier weten te doen.

De fotograaf

Het vertellen van een verhaal middels fotografie kun je in een adem noemen met fotograaf Chris Crisman. Crisman is een professioneel fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie. Zijn stijl kun je herkennen in zijn opvallende portretten. Crisman weet op een prachtige manier de geportretteerde in zijn of haar dagelijkse omgeving te fotograferen. De fotograaf is geboren en getogen in Titusville, Pennsylvania waar hij tot op de dag vandaag zijn inspiratie vandaan haalt. Zijn werk is meerdere malen opgepakt door de media, gepubliceerd en erkend door Communication Arts, American Photography en PDN.

Stijl

Een van de belangrijkste dingen in de wereld van fotografie is om je eigen stijl te ontwikkelen. Het is niet realistisch dat je je eigen stijl ontwikkelt binnen een tijdsperiode van een aantal weken. Het vergt tijd en inspanning. Het is een kwestie van grenzen verleggen en out-of-the-box denken. In de video hieronder maak je kennis met Chris Crisman. In de video deelt hij zijn kennis en enthousiasme en geeft hij de kijker tips hoe je een verhaal kunt vertellen. Bekijk de video hieronder!

 

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron