Een project met de maan in de hoofdrol

Een project met de maan in de hoofdrol

Aäron Nasarany 336
Unun is een lifestyle community uit Hong Kong met dit keer een heel bijzonder project rondom de maan. De maan in de vorm van een lamp levert bijzondere foto's op.

De maan als onderwerp

Betoverd en gegrepen door de schoonheid van onze eeuwige nachtelijke gezelschap. We hebben het over de maan. In samenwerking met fashion fotograaf Leungmo en stylist Skt4ng is er een project ontstaan waarbij de Maan een glansrijke hoofdrol speelt.
De maan straalt rust uit, maar ook eenzaamheid. Het is het enige natuurlijke lichtbron dat aan de hemel staat. Bovendien is de positie van de maan ook van invloed op ons gedrag. Alhoewel dat niet grondig is onderzocht.

Het project

Volgens Acorn Studio in Taiwan is de maan is een ideale rustplaats voor onze hart. Unun speelde hier verder op in en creërde een project Found My Moon. Het project is opgestart als een crowdfunding actie waarbij handgemaakte lampen worden gemaakt in de vorm van een maan. Elke lamp, oftewel de LUNA lamp, is uniek. Bekijk de foto’s hieronder.

Wil je nou ook een maanlamp in huis hebben? Bestellen kan hier! De maan is ook een leuk onderwerp om te fotograferen. Hoe je dat het beste kunt aanpakken, kun je in dit artikel uitvoerig lezen. Heel veel succes!

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron