Een kijkje in het leven van een paparazzifotograaf

Een kijkje in het leven van een paparazzifotograaf

Aäron Nasarany 529
Sommige mensen kiezen ervoor zich te focussen op een carrière als paparazzifotograaf. In dit artikel nemen we een kijkje achter de schermen bij z'n fotograaf. Kom er snel achter of dit genre iets voor jou is!

Paparazzi

Bekende acteurs, tieneridolen en muziekartiesten hebben er continu mee te maken: De paparazzi fotografen. Met een bepakte rugzak en een camera met telelens staan ze op scherp om een beroemdheid te fotograferen. Verstopt in de struiken, prullenbakken of verscholen in een auto zijn de fotografen klaar om binnen enkele seconden van camera te kunnen wisselen om die ene foto te maken, die vervolgens weer doorverkocht kan worden aan de media. Als je gesnapt wordt door de bodyguards kan het uitlopen op geduw en getrek en meningsverschillen. Paparazzi fotografen staan hierdoor niet vaak in een positief daglicht en krijgen vaak de nodige klappen te verduren. Eerder dit jaar verscheen er zelfs een artikel waar Kendall Jenner ontkent dat ze op 3 maart een paparazzifotograaf heeft geslagen.

Elite Daily

Het sociaal platform Elite Daily publiceerde onlangs een documentaire waar je als kijker duikt in de wereld van een paparazzifotograaf. Als paparazzifotograaf is het de kunst om binnen enkele seconden de juiste foto te maken in een chaotische omgeving. Bekijk de documentaire hieronder om een kijkje te nemen in het leven van een paparazzi fotograaf.

Is het leven als paparazzifotograaf iets voor jou?

 

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron