Een eetbare Nikon-camera voor de echte chocoladeliefhebber!

Een eetbare Nikon-camera voor de echte chocoladeliefhebber!

Fokelien Broekstra 742
Ben jij op zoek naar een geschikt kerstcadeau voor een echte chocoladeliefhebber? Dan hebben wij nu een geschikt cadeau voor je gevonden! Bij de Amazing Chocolate Workshop kun je een vintage Nikon camera op ware grootte, volledig van chocolade krijgen. Hij is zo mooi dat het bijna zonder is om op te eten.

Vintage Nikon camera van chocolade!

In Engeland heb je de Amazing Chocolate Workshop. De twee mannen die het bedrijf hebben opgericht maken allerlei soorten gereedschap volledig van chocolade. Een hamer, schroevendraaier of een pollepel. Ze ontwerpen de producten met de juiste precisie, wat zorgt voor prachtige eindresultaten. Naast het gereedschap hebben ze vanaf nu ook een vintage Nikon camera op ware grootte in het assortiment. De creaties zijn bijna zonder om op te eten. 

Eerbetoon

Met deze choco-Nikon brengt Amazing Chocolate Workshop een eerbetoon aan de vintage analoge camera. De chocoladecamera is gemaakt van kwaliteitscacao uit Italië. De mensen van de Chocolate Workshop hebben enorm veel tijd en moeite in gestoken om alle details van de camera terug te laten komen in de chocolade. Het stuk chocolade is een kunstwerk op zich geworden. Bijna zonder om op te eten.

Houdbaarheid

Je kan het stuk chocolade zes maanden bewaren na aanschaf. Je hebt dus genoeg tijd om te besluiten of je hem wil houden of toch op gaat eten. Hou er wel rekening mee dat het stuk chocolade niet warm mag worden. Voor je het weet smelt de camera weg en is er niks van de creatie over. De camera is te bestellen op de website van Amazing Chocolate Workshop .

Zou jij het stuk chocolade bewaren of opeten?

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien