Een andere kant van Venice Beach

Een andere kant van Venice Beach

Nadja Geskus 402
Venice Beach en de promenade zijn in Zuid-Californië een grote toeristische trekpleister. Het is in de omgeving een van de populairste stranden. Saxon Campbell fotografeerde de architectonische en botanische kenmerken van de stad.

Kenmerken van Venice Beach

Een bonte mix aan opvallende mensen, honderden straatverkopers en straatartiesten. Mimespelers, muzikanten, jongleurs, break-dance acts, er is altijd wat te zien. Campbell maakte gebruik van zijn  reis naar Venice Beach en maakte een fotografisch werk, gebaseerd op de architectonische en botanische kenmerken van het gebied.

Saxon Campbell is een ontwerper en fotograaf uit Oklahoma. Momenteel woont hij al enige tijd in Brooklyn, New York. Hij studeerde af aan de Northeastern State University in Tahlequah, Oklahoma met een bachelor’s degree in de kunst. Saxon werkt met een breed scala aan klanten en heeft een grote lijst aan werkervaring op haar naam. Hij heeft gewerkt in de mode, fitness, op universiteiten en voor non-profit organisaties. Saxon staat open voor al het soort werk wat er wordt aangeboden.

“Ik zou mijn stijl omschrijven als zeer minimaal en rustig. Ik word geïnspireerd door bijna alles, van het zitten in een koffietentje, tot aan het lopen door de stad.”

Venice beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

Venice Beach

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja