Download DxO OpticsPro 9 heel februari gratis

DxO OpticsPro 9 Elite heel februari gratis te downloaden

Fokelien Broekstra 1176
Ben jij nog opzoek naar een goed fotobewerkingsprogramma? Dan is DxO OpticsPro 9 Elite misschien wel wat voor jou! Heel de maand februari kun je deze versie gratis downloaden van de website van DxO Labs.

Oude versie

DxO OpticsPro 9 is een oudere versie van het fotobewerkingsprogramma. Inmiddels zijn ze al bij de 11de versie aanbeland. De software is in 2013 voor het eerst gepresenteerd. Hierdoor is de software al een aantal jaar oud. Voor de nieuwste camera’s en lenzen zal waarschijnlijk de lenscorrectie ontbreken en bij onbekende bestanden zal de RAW-support niet werken. Maar als jij al een iets oudere camera hebt, is dit helemaal geen probleem!

Checken

Je zal dus even moeten checken of jouw camera door het programma ondersteund wordt. Als dit het geval is heb je een uitstekend en uitgebreid bewerkingsprogramma voor jouw foto’s. Je kunt een lijst vinden met ondersteunende camera's in de link naar de download website.  

Emailadres

DxO Labs vraagt jouw alleen een emailadres in te voeren. Je krijgt vervolgens de downloadlink en een code doorgestuurd. Nadat jij je emailadres hebt achtergelaten zal DxO je op de hoogte houden over de nieuwste software en de nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf. 

Downloaden

Wil jij DxO OpticsPro 9 Elite als jouw nieuwe bewerkingsprogramma? Dan kun je hem de gehele maand februari hier downloaden! De link met code worden vervolgens aan je doorgestuurd via de mail. 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien