Tijdelijk gratis: DxO FilmPack 3

DxO FilmPack 3 filterpakket gratis te downloaden t/m 15 augustus

Jooshua Franssen 1108
Tot en met 15 augustus 2014 is DxO FilmPack 3 gratis te downloaden. Met het softwarepakket kun je foto's voorzien van een analoog tintje, zodat je foto's eruit zien alsof ze op Polaroid, Fuji- of Kodak-film geschoten zijn.

DxO Filmpack 3In 2011 kwam DxO FilmPack 3 op de markt. In 2013 stelde DxO na de introductie van FilmPack 4 het pakket tijdelijk gratis beschikbaar.

Nu is dat weer het geval: tot en met 15 augustus 2014 kun je een gratis licentie aanvragen van de Essential Edition van het programma.

Klik hier om een gratis licentie aan te vragen (t/m 15 augustus 2014)

Het programma is zeer simpel in gebruik en bevat veel voorinstellingen die je foto's van een analoge look voorzien. DxO FilmPack is beschikbaar voor Windows en Mac. Je kan het programma los gebruiken of als plugin voor Lightroom, Photoshop of Apple's Aperture.

Bevalt DxO Filmpack 3 en wil je DxO FilmPack 4 proberen? Je kunt een gratis proefversie downloaden, maar tot 15 augustus ontvang je korting op dit pakket. Deze aanbieding ontvang je na het aanvragen van de gratis licentie van FilmPack 3 tegelijk met je activatiecode per e-mail.

Met de korting kost FilmPack 4 Essential Edition 49 euro in plaats van 79 euro en betaal je 99 euro in plaats van 129 euro voor de Expert Edition.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua