Duiken in Nieuw-Zeeland met de Nikon KeyMission 170

Duiken in Nieuw-Zeeland met de Nikon KeyMission 170

Jasper van Bladel 1080
Onderwater kan het prachtig zijn, dat weet Sophie ook. De jonge duikinstructrice uit Nieuw-Zeeland duikt zelf ook veel bij de prachtige koraalriffen langs de kust. Ze filmt haar avonturen met een Nikon KeyMission 170.

Op haar eerste diepzeeduik op 17-jarige leeftijd ontdekte Sophie de prachtige onderwaterwereld en sindsdien is het haar missie haar leven door te brengen op een plaats waar de natuur wordt gekoesterd en beschermd. Sophie is nu duikinstructeur en werkt op een van de mooiste kusten ter wereld: de door de UNESCO beschermde Poor Knights Islands in Nieuw-Zeeland. Tussen oude vulkanen en onbewoonde schoonheid deelt ze haar passie en maakt ze mensen bewust van het belang van natuurbehoud.

Nikon KeyMission 170

Ze filmt haar duiksessies met een van de nieuwe actioncams van Nikon, de KeyMission 170. Deze camera heeft een ultragroothoekobjectief met een beeldhoek van 170 graden en is ontworpen al je avonturen mee vast te leggen. De Keymission 170 is stofbestendig, blijft werken tot -10 graden Celsius en kan tot 10 meter onder water. Wil je dieper, dan is het mogelijk om de camera in een behuizing te doen. De behuizing maakt het niet alleen mogelijk om 30 meter dieper te duiken, maar geeft je ook de optie om er een extra batterij in te doen zodat je langer kan blijven filmen.

Meer info: Nikon