Dronebeelden die rechtstreeks uit een videogame lijken te komen

Dronebeelden die rechtstreeks uit een videogame lijken te komen

Aäron Nasarany 342
Met een drone kun je prachtige beelden maken. De meest afgelegen plekken kunnen in beeld gebracht worden met behulp van een drone. In dit artikel kijken we naar een freerunner die van dak naar dak springt, de beelden lijken rechtstreeks uit een videogame te komen.

De fotograaf

Videograaf Marin Kafedjiiski en freerunner Ilko Illev besloten om hun krachten te bundelen in een 3.5 minuut durende video waarin Illev een parcours aflegt waar snelheid en gevaar op de loer ligt. Illev is een freerunner, waardoor hij regelmatig de meest gevaarlijkste stunts uithaalt. Het freerunnen geeft hem een gevoel van vrijheid. Hij zoekt de grenzen op door stunts uit te halen op grote hoogtes, maar ook op de begane grond. Van salto’s tot op een acrobatische manier over een hekwerk klimmen, niks is te gek voor de professionele freerunner. De video heeft grote overeenkomsten met de klassieke videogames zoals Grand Theft Auto 1 waar 3D nog niet te bekennen was. Bekijk de video hieronder!

 

 

De video is gemaakt door Marin Kafedjiiski in samenwerking met freerunner/atleet Ilko Illev. De twee heren kun je ook volgen via hun Instagram accounts. Die van Kafedjiiski kun je hier vinden en die van Illev kun je hier vinden.

afbeelding van Aäron Nasarany

Aäron Nasarany | Redactie

Bekijk alle artikelen van Aäron