Drie betaalbare spiegelreflexcamera’s van Nikon op een rij

Drie betaalbare spiegelreflexcamera’s van Nikon op een rij

Sabine Vollebregt 1192
Ben jij op zoek naar een mooie betaalbare spiegelreflexcamera van Nikon? Wij hebben een lijst samengesteld van betaalbare en kwalitatief goede spiegelreflexcamera’s van Nikon.

Nikon D3400

Een kleine en licht model die krachtig en eenvoudig te bedienen is. Dit toestel heeft een DX-formaat CMOS-beeldsensor met 24,2 megapixels. Deze fotocamera heeft een SnapBridge voor directe communicatie met je smartphone. Om de foto extra mooi te maken, kan je met dit toestel creatieve effecten aan jouw foto toevoegen!

Dit toestel is bij CameraTools verkrijgbaar voor € 398,-

Nikon D5300 

Snel, krachtig en handzaam, dat zijn de kenmerken van deze spiegelreflexcamera. De Nikon D5300 beschikt over een supersnelle Expeed 4 processor, hierdoor kan je wel 5 beelden per seconde vastleggen in plaats van 2 of 3. Daarnaast beschikt deze camera over een groter scherm, GPS en wifi. Hierdoor kan je onder andere heel snel foto’s en video’s delen met jouw smartapparaat en wordt er nauwkeurige locatiegegevens toegevoegd aan jouw beelden.

Dit toestel is bij CameraTools verkrijgbaar voor € 478,-

Nikon D5600

Deze spiegelreflexcamera beschikt over een 24 megapixelsensor, SnapBridge en een timelapsefunctie. Met de SnapBridge ben je in staat om jouw foto’s gemakkelijk over te zetten naar de smartphone en deze te delen. De body weegt 415 gram, dus ideaal om mee te nemen.

Dit toestel is bij CameraTools verkrijgbaar voor € 775,-

 

Om een mooie foto te maken, heb je naast de body ook een cameralens nodig.Bekijk hier drie handige opties.