Doe mee met onze fotografie challenge

Doe mee met onze fotografie challenge

Senta Bemelman 1616
Het is geen grap! Op vrijdag 1 april maak jij kans op een Fotospeed T2 Shoulder Camera Strap. Hoe? Door tussen 12:00 en 16:00 jouw beste foto binnen het thema ‘huisdieren’ via Twitter met ons te delen. Upload je beste kiek en verwijs naar #DFStarterchallenge. Om 17:00 kiest onze redactie de winnaar!

Ben jij gek op fotografie-uitdagingen? Dan is dit jouw kans! Naast de eer win je ook een leuke prijs. Namelijk de Fotospeed T2 Shoulder Camera Strap ter waarde van € 55,00!

Meedoen

Je kunt meedoen door bij jouw Twitterfoto de hastag #DFStarterchallenge te gebruiken. Verwijs in je bericht ook naar @digifotoStarter. Hieronder kun je zien hoe dit er ongeveer uit ziet. 

Huisdieren

Voor inspiratie kun je dit artikel lezen over huisdierenfotografie. Dan ben jij helemaal klaar om de ultieme foto van jouw huisdier te maken voor onze fotografie challenge. 

Fotospeed T2 Shoulder Camera Strap

De prijs is zeker een aanwinst voor fotografen. Als je actief bezig bent met fotograferen, wil je natuurlijk op een comfortabele wijze je camera dragen. Door het brede antislip-schouderstuk en de constructie gaat jouw camera niet bungelen. Door de nylonstof houdt de Camera Strap tot 25 kilogram.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta