Direct foto’s afdrukken vanaf je smartphone met Prynt Case

Direct foto’s afdrukken vanaf je smartphone met Prynt Case

Senta Bemelman 8473
Het lijkt bijna magie om vanuit je smartphonehoes een foto te kunnen printen. Met de handige adapter van Prynt Case kun je nu je gemaakte selfies zo in een fotoalbum opplakken.

Het begon als een klein project op kickstarter, maar werd zodanig financieel gesteund dat de eerste Prynt Case nu een feit is.  

Hoe het werkt

Foto’s afdrukken met de Prynt adapter is gemakkelijk en bestaat uit drie stappen:

  1. Plaats je smartphone in de Prynt Case
  2. Maak een foto
  3. Druk deze af


Foto © Prynt

Voordelen

Een voordeel is dat er geen batterijen noodzakelijk zijn om de Prynt Case te gebruiken. Daarnaast is geen internet- of bluetoothverbinding nodig om de foto’s naar de adapter te sturen. Je hoeft ook niet om te kijken naar de inkt, omdat ZINK (zero ink) papier gebruikt wordt. In dit type papier zit de inkt al verwerkt en worden foto’s door middel van hitte afgedrukt.

Nadelen

De adapter is vrij groot, wat onhandig kan zijn. Ook zijn de Prynt adapters op dit moment nog niet beschikbaar voor elk type smartphone. De keuze beperkt zich nog tot de iPhone 6s, 6, 5s, 5c, 5, en de Samsung Galaxy S5 and S4. Ook de kleur van de adapter bestaat slechts uit twee varianten.   

Prijs en beschikbaarheid

Je kunt de Prynt Case bestellen op de website, deze kost 149 euro. Bij je bestelling krijg je momenteel tien gratis vellen ZINK-papier. 

Onhandig of een goed initiatief? Wat vinden jullie?

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta