Eerste editie DIGIFOTO Starter nu in de kiosk

DIGIFOTO Starter nu in de kiosk

Redactie 4198
Je komt net kijken in de wereld van de fotografie en gelijk word je met allerlei termen om de oren geslagen. Wij maken het met basiscursussen over onder meer scherptediepte en compositie en artikelen over bijvoorbeeld straatfotografie, overzichtelijk voor je.

De eerste DIGIFOTO Starter staat bordenvol informatie, workhops en foto's ter inspiratie. Geen lastige begrippen, maar gewoon begrijpelijke artikelen met veel voorbeelden. Zo wordt fotografie ook voor de niet-opgeleide fotograaf leuk en toegankelijk. Een overzicht van wat je allemaal kunt verwachten:

Basiscursussen

Deze editie is gevuld met een paar supersterke basiscursussen die je een heel eind op weg helpen. Zo leggen we je de basisbeginselen van compositie uit, gaan we in op wat scherptediepte precies is en hoe je ermee kunt spelen, leer je alles over fotograferen met weinig licht en vertellen we je hoe je je vakantiefoto's spectaculair maakt.

Wil je nog meer leren? Dan hebben we ook nog een basiscursus autografie voor je in petto.

Leerzame artikelen

Natuurlijk hebben we ook een hele verzameling leerzame artikelen voor je geschreven. Zo zochten we uit hoe je op je camera je foto´s bewerkt en hoe je dat op je iPad doet.

Ook laten we fotograaf Erik Borst aan het woord over zijn ervaringen als straatfotograaf, richten we uitgebreid de aandacht op kinderfotografie en geven we je een overzicht van handige boeken.

Lezersfoto's

Tekst is leuk en leerzaam, maar beeld inspireert. Dat weten wij als geen ander. Daarom hebben we een selectie gemaakt van opvallende foto's, gemaakt door de lezers van DIGIFOTO Pro. Zij tonen het resultaat en leggen uit hoe ze daartoe gekomen zijn.

Nu verkrijgbaar

Kortom, DIGIFOTO Starter is een must voor alle beginnende fotografen. Ren dus nu naar de kiosk om er eentje te bemachtigen of log in op Zinio om een digitaal exemplaar te ontvangen.

DIGIFOTO Starter Cover

[block] [title]Nu in de kiosk[/title] [par][bold] Digifoto Starter [/bold][br] [italic]In de winkel voor €4,95[/italic][/par] [/block]
Magazine
afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Bart van Dijk

Wow! Ik ga snel naar de kiosk!

afbeelding van Dennis Kussener

ook in belgië verkrijgbaar?

afbeelding van Julian

Ja, DIGIFOTO Starter is ook in België verkrijgbaar.

afbeelding van joppebakker

ook voor kinderen of eeh...

afbeelding van joppebakker

ook voor kinderen, of eeh...