Digifoto Starter enquête met kans op mooie prijzen

Marina Smits 1849
Wij zijn heel benieuwd wat bezoekers van digifotostarter.nl het liefst willen. Maar daarvoor hebben we natuurlijk wel jouw mening nodig! Zo kunnen we inspelen op wat jij graag wil lezen, zien of doen. Vul deze korte vragenlijst in en je maakt ook nog eens kans op prijzen.

Voor haar afstudeeropdracht voert Nikki Veerbeek een onderzoek uit in opdracht van digifoto Starter. Het doel ervan is om te achterhalen welke door gebruikers gegenereerde content de voorkeur heeft onder liefhebbers van fotografie. Daarbij kun jij enorm helpen door deze vragenlijst in te vullen, die hooguit vijf minuten duurt!  

Vul ‘em hier in! De antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. In ruil voor jouw hulp maak jij kans op onderstaande prijzen.Creatieve digitale fotografie
Ontdek de creatieve en verrassende mogelijkheden van fotograferen die niet in de handleiding van je camera staan! Experimenteer met nieuwe projecten en technieken en maak de ene spectaculaire foto na de andere. Dankzij de digitale camera kan iedereen technisch goede foto’s maken. Toch willen de meeste fotografen iets persoonlijkers maken en iets meer van zichzelf in hun foto’s leggen – ze willen kortom iets creatiever zijn. In dit vervolg op zijn eerste grote succes in de serie Creatieve digitale fotografie laat de hooggewaardeerde en bekroonde fotograaf Chris Gatcum zien hoe je foto’s kunt maken met nét dat artistieke beetje meer – en ook nog op een leuke manier.

Het handboek digitale fotografie
De digitale spiegelreflexcamera is tegenwoordig dé camera - niet alleen voor professionals, maar ook voor toegewijde amateurfotografen. Deze praktische gids biedt adviezen, ondersteuning en inspiratie aan eigenaren van een digitale spiegelreflexcamera en aan hen die van een eenvoudige digitale camera of een analoge spiegelreflexcamera naar een digitale spiegelreflexcamera willen overstappen. In dit boek legt topfotograaf John Freeman in begrijpelijke taal alle aspecten van de omgang met een digitale spiegelreflexcamera uit en hij toont aan de hand van zijn schitterende foto's hoe u het beste uit uw camera haalt.

De beste digitale fotografietips van Lonely Planet
De reisgidsen van Lonely Planet ken je waarschijnlijk wel. De boeken zijn erg behulpzaam tijdens verre reizen naar vreemde oorden. Nu is er een praktische fotografiegids, geschreven door Richard l’ Anson, een perfecte aanvulling op je reisgids. Heb je de mooie plekken gevonden? Dan pak je de gids erbij en kom je erachter hoe je ze het beste vast kunt leggen. l’ Anson is zelf reisfotograaf voor Lonely Planet dus weet als geen ander hoe je dit goed kunt aanpakken. Alles komt in de gids aan bod: van compositie en belichting voor alle soorten camera’s variërend van mobiele telefoon tot professionele spiegelreflex. Aan de hand van tien gouden regels legt de fotograaf de basis van een goede foto uit. Daar blijft het niet bij: je krijgt ook nog eens 45 tips en voorbeelden te zien hoe je die regels in de praktijk kunt brengen. Voor de prijs hoef je het niet te laten en ook is het boekje lekker handzaam. Deze handige fotografiegids voor op reis wordt uitgebracht op 22 juli 2014. 

 

afbeelding van Theo Niemeijer

Digitale fotografie heeft nog vele vragen voor mij dus en boek met tips en antwoorden zou ideaal zijn

afbeelding van Petra Meijboom

dit zouden boeken zijn die me helpen mijn cursus die ik nu volg beter te begrijpen!,

afbeelding van Petra Meijboom

dit zouden boeken zijn die me helpen mijn cursus die ik nu volg beter te begrijpen!,