Gratis: DIGIFOTO Pro iPad App

DIGIFOTO Pro lanceert eerste iPad-editie (gratis)

Julian 3166
De eerste speciaal op maat gemaakte iPad-editie van DIGIFOTO Pro is nu gratis te downloaden in de iTunes App Store. In het digitale magazine vind je meer foto's, video's, geluid en interactieve artikelen.

DIGIFOTO Pro is het grote broertje van digifoto Starter, gericht op de gevorderde amateurfotograaf en iedereen met passie voor fotografie. DIGIFOTO Pro voor de iPad is niet zomaar een doorplaatsing van het papieren magazine in digitale vorm, maar Nederlands eerste compleet op maakt gemaakte digitale fotografietijdschrift voor de iPad. Met deze iPad-editie gaan we de grenzen van het papier voorbij.

Download de DIGIFOTO Pro iPad App gratis

DIGIFOTO Pro iPad app

Reisfotografie

Deze eerste editie van DIGIFOTO Pro voor de iPad staat in het teken van reisfotografie. De app staat vol foto's en video’s van nationale en internationale topfotografen. De app bevat enkele artikelen die eerder gepubliceerd zijn in DIGIFOTO Pro magazine, aangevuld met extra interactieve content, meer achtergrondinformatie en video's. Daarnaast zijn er diverse gloednieuwe artikelen gemaakt voor de iPad-editie. Onder andere in deze editie:

DIGIFOTO Pro iPad app reisfotografie

Fotografie in Noord-Korea

Postzegelhandelaar Willem van der Bijl maakte jarenlang foto's van het dagelijkse leven in Noord-Korea tijdens zijn zakelijke reizen door het land. De 24e keer vond de regering het welletjes en werd hij opgepakt. Na twee weken kwam hij weer vrij. De unieke foto's heeft hij nog.

Noord-Korea is misschien wel het meest gesloten land ter wereld. Je komt er niet zomaar in, en als je er bent dan word je overal gevolgd en in de gaten gehouden door je gids. Anne-Marie Vermaat ging er heen met een georganiseerde reis.

Ken Hermann

De Deense fotograaf Ken Hermann heeft een bijzondere stijl. Verre culturen en vreemde volken legt hij op locatie vast met zware studioflitsers.

Trans-Mongolië Express

7661 kilometer spoorweg, zeven tijdzones. Dwars door Siberië. Via de hoogvlaktes van Mongolië en de Gobiwoestijn, brengt de trein je in zeven dagen naar eindbestemming Beijing. Is dit dé ultieme fotoreis?

Straatfotografie in New York

Erik Borst neemt je mee naar het walhalla voor straatfotografie: The Big Apple. Hij laat je zien hoe je met een camera de straten doorkamt op jacht naar interessante situaties en bijzondere personages.

DIGIFOTO Pro iPad app straatfotografie

Alle hoofdsteden van de wereld op de foto

Binnen vijf jaar tijd wil freelance fotograaf Jeroen Swolfs de hoofdsteden van alle landen ter wereld hebben bezocht om daar het dagelijkse straatleven te fotograferen onder de naam 'Streets of the World'. Hoe staat het project er tegenwoordig voor?

Laat je mening horen

Natuurlijk zijn wij benieuwd wat jij van deze iPad-editie vind. Download de app en vul de eenvoudige enquête in, de eerste 75 deelnemers ontvangen een gratis Wacom Stylus Pen voor de iPad! Je vind de enquête in de app.

afbeelding van Sikko Hoekstra

Hallo heel leuk die ipad editie, maar helaas heb ik een Samsung galaxy tab. Komt er voor android tabs ook een digitale versie uit?

afbeelding van fred

Ziet er allemaal goed uit voor de toekomst,maar jammer genoeg ben ik ook niet bij de gelukkigen,heb ook een ipad met met ander systeem hopelijk ook -android-

afbeelding van Francois

Kan app ook ni et krijgen met android