Details fotograferen in de grote stad

Details fotograferen in de stad

Fokelien Broekstra 581
Heb jij weleens een bezoekje gebracht aan de grote stad? Zette jij toen alle gebouwen in zijn geheel op foto of pikte jij juist de details er uit? Wij leggen uit waarom het interessant kan zijn juist de details te fotograferen.

Details

In een grote stad zijn 100.000 dingen te zien. Denk aan een grote kerk, reuzenrad, bijzondere trein etc. Waarschijnlijk wil jij het liefst alles op foto zetten. Je wil laten zien hoe overweldigend het was. Maar heb jij weleens op de details gelet? Een kerk kan bijvoorbeeld een hele bijzondere deur hebben of stenenstructuur. Kies er eens voor deze eens te fotograferen. Door naar details te zoeken zie je meer van het gebouw en de omgeving.

Oog vult de rest

In de eerste de beste souvenirwinkel vind je al snel kaarten van een kathedraal of andere bezienswaardigheid, maar de prachtige details van het gebouw zie je waarschijnlijk niet op een kaartje terug. Maar juist die details kunnen jouw herinnering compleet maken. De details die jij vindt, zijn jou opgevallen, het is je eigen kijk op het pand. Hierdoor zijn deze foto’s veel interessanter voor jou dan een overzichtsfoto.

Heb jij weleens details gefotografeerd in de grote stad? Deel jouw foto in de lezersgallery!

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien