De zomer in met persoonlijke fotoproducten van Pixum

sanne 1236
De zomer is een feit en dat betekent tuinfeestjes. Wat is er dan leuker dan je uitnodigingen, placemats, barbecueschorten en bierpullen te voorzien van je persoonlijke foto? Bij Pixum doe je dit op een van de vele zomerproducten uit het assortiment.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er bij Pixum je persoonlijke foto op laten zetten. Voor de gastheer zijn er fotowenskaarten om vrienden uit te nodigen voor bijvoorbeeld een barbecuefeest. Met een mooie foto uit je archief, van de vriendenclub, het voetbalteam of andere opnames: de gasten weten meteen wie hen uitnodigt en wie ook uitgenodigd is.

pixum

Voorbeelden van eenbierpul en barbequeschort

Fotografie voor op tafel

Dan is er natuurlijk nog het welkomstcadeau: het unieke t-shirt met groepsfoto. Speciaal voor een ‘summerparty’ met enkele gasten heeft Pixum weer iets anders in petto: de heel persoonlijke tafeldecoratie. Als eerste de placemat met een foto van de gast erop van stabiel kunststof van 29x39 centimeter mét bijbehorende onderzetters van hetzelfde materiaal. En als kroning op het werk ieder zijn eigen bierpul met foto voor een halve liter schuimende verfrissing.

pixum
Pixum heeft ook allerlei fotoproducten voor als je gaat picknicken

After party 

Altijd een leuk naslagwerk en het perfecte cadeau voor alle barbecueliefhebbers: een fotoboek met de lekkerste recepten voor de barbecue, salades en dips. Door de genodigden zelf gefotografeerd en het recept als tekst toegevoegd.

afbeelding van sanne
Door: Sanne Ruhaak

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Starter. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne