De wereldkeuken op een geel bord

De wereldkeuken op een geel bord

sharonwittebroo... 521
Himanshu Seghal is de man uit Delhi die met zijn ‘Yellow Plate’ de wereld over trekt en ons jaloers maakt met zijn instagram account vol foto’s van al het eten wat hij ontdekt.

Instagram 

Tegenwoordig zie je heel instagram er vol mee staan, foto’s van wat mensen op hun bord hebben. Alleen zijn de foto’s na een tijdje niet meer verrassend, eerder eentonig.
Iedereen houdt natuurlijk van lekker eten en reizen maar de meeste eindigen niet met zulke smakelijke foto’s als die van Himanshu Seghal, zijn account is zo vernieuwend dat je eigenlijk wel een kijkje moet nemen.
Wees vooral niet bang om er wat ideeën op te doen om je eigen account wat op te frissen.

Passie voor eten en reizen

Deze ingenieur/blogger uit Delhi heeft namelijk zijn passie voor eten en reizen gecombineerd en daarvan de mooie foto’s geplaatst op zijn Instagram account, myyellowplate, waar hij je meeneemt op zijn reis en al het verschillende eten laat zien. En dat allemaal natuurlijk op zijn eigen gele bord.

Het ontstaan

Hoe hij op dit idee is gekomen legt hij uit in één van zijn blogs.

‘’My Yellow Plate is ontstaan uit mijn liefde voor eten en reizen.
Omdat ik een die-hard foodie ben, ben ik altijd op zoek naar de beste locaties om te eten.
Op MYP ontdek ik overal om mij heen zulke locaties, van af de straat tot aan exotische restaurants, en laat ik het jullie zien.
Het is simpel, ik ben op reis en eet van mijn gele bord’’

Ontdek India en haar bijzondere eten nu via myyellowplate !

Bron: Instagram

afbeelding van sharonwittebrood_82275

Sharon Wittebrood | fotograaf

Ik ben een 23 jarige beginnende fotograaf, mijn passie ligt bij natuur en dan met name dieren. Mijn droom is om een professionele wildlife photgrapher te worden, zodat ik zoveel mogelijk dieren kan en mag fotograferen over heel de wereld.

Bekijk alle artikelen van Sharon