De taken van een assistent

De taken van een assistent

Nadja Geskus 869
De fotograaf krijgt vaak alle eer voor een foto die is gemaakt, maar zijn assistent speelt vaak een belangrijke rol tijdens een fotoshoot. Deze foto’s tonen de taken die sommige onvermoeibare, onmisbare assistenten moeten uitvoeren.

Assistent

Er is niets fijner dan lekker fotograferen. En hoe fijn is het als je dan ook nog eens je eigen assistent hebt? Dan moet daar ook gebruik van worden gemaakt. De assistent wordt natuurlijk niet voor niets betaald! Assistenten worden dan ook vaak voor de meest vreemde dingen ingeschakeld en deze foto’s tonen precies wat er allemaal voor vreemde dingen achter de schermen gebeuren, in de hoop dat zo die perfecte foto kan worden gemaakt! 

Bruiloftsfotografie

Bij bruiloften worden er altijd prachtige trouwreportages met portretten van het verliefde stel gemaakt. Dit soort foto’s stralen liefde en rust uit. Maar in werkelijkheid gebeurd er veel meer achter de schermen dan dat je denkt. Om zulke foto’s te kunnen maken, worden assistenten vaak als ladder ingezet of ze krijgen een andere functie.

We Share is een Thaise Facebook pagina die een hoop grappige dingen plaatst. Recent plaatste zij ook een aantal van de grappige situaties waarin assistenten zich soms bevinden. Bekijk hieronder een aantal van de foto’s die het leven van een assistent.

Zie jij het al zitten om assistent te worden? 

De taken van een assistent

De taken van een assistent

De taken van een assistent

De taken van een assistent

De taken van een assistent

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja