Pro Optics Experience 2013

De Pro Optics Experience 2013

Redactie 1848
Ben je geïnteresseerd in de natuur? Ben je al tijden op zoek naar de perfecte verrekijker? Dan is de Pro Optics Experience iets voor jou! Kom er nu achter wat de beste manier is om ongestoord van de natuur te genieten!

Advertorial

pro optic experience

Experience


De Pro Optics Experience is de jaarlijkse show van Foto Hans Keuzekamp en Kijk Uit verrekijkers. Daar waar de show vorig jaar nog simpelweg ‘de verrekijkershow’ heette, gaat deze dit jaar door het leven als een ware Experience. Naast een uitgebreid testassortiment, komt de show dit jaar tot leven met workshops op een prachtige locatie. De focus ligt hierbij niet meer alleen op verrekijkers, maar meer op de professionele optiek. Telelenzen, telescopen en het fenomeen digiscoping worden aan het gebruikelijke toegevoegd. Hoe deze beleving tot stand gebracht wordt lees je hieronder!

pro optic experience

Listen & Learn

Tijdens de Experience worden er workshops aangeboden over verschillende onderwerpen. Digiscoping, het hoe en wat van een verrekijker en macrofotografie komen allemaal aan bod. De experts zullen je er alles over vertellen. De verschillende workshops zijn gratis te bezoeken. Het programma wordt in de komende weken duidelijk!

Touch & Try

Behalve dat de experts alles over het assortiment kunnen vertellen, is er ook uitgebreid de mogelijkheid om de testopstellingen uit te proberen. Neem dan ook voor vooral je eigen camera mee, zodat je eventuele foto’s later nog eens op je computer kunt beoordelen.

pro optic

Check & Clean

Voor Canon-gebruikers is er nog een extra reden om de camera mee te nemen. Tijdens de gehele middag wordt namelijk gratis de sensor van je systeem- of spiegelreflexcamera gereinigd! Uiteraard zijn de medewerkers van Foto Hans Keuzekamp aanwezig om al de vragen omtrent je camera te beantwoorden en zal er voor gebruikers van andere merken ook genoeg te doen zijn.

pro optic

When & Where

De Pro Optics Experience zal dit jaar gehouden worden op Party Schip Willem Jan. Deze boot ligt op loopafstand van het Zwolse centrum in de grachten van Zwolle. Op 7 april 2013 opent de Experience om 11:00 uur. Tot 17:00 uur kun je hem bezoeken, uiteraard prima te combineren met een bezoek aan de winkelzondag in Zwolle.

In de komende weken worden er steeds meer details onthuld over het programma, de sprekers en de activiteiten. Houd daarom de site goed in de gaten en volg de leukste updates op Facebook.

Je bezoek aan de Pro Optics Experience kan nog beloond worden met een leuke prijs!

afbeelding van Redactie

Redactie digifoto Starter | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie