De leukste kerstcadeautjes voor fotografen

De leukste kerstcadeautjes voor fotografen

Fokelien Broekstra 420
Als fotograaf heb je waarschijnlijk alles al in huis wat je nodig hebt voor jouw fotografie opdrachten. Maar wat moet je dan vragen onder de kerstboom? Of wat moet je weggeven als fotograaf? Wij zetten enkele cadeautjes op een rij die leuk zijn om te krijgen, maar net zo leuk zijn om weg te geven.

Foto op smartphonehoesje

Je hebt vast ooit een foto gemaakt waar jij echt trots op bent. Zo’n foto is geschikt voor een smartphonehoesje van Pixum voor zowel jezelf als een familielid. Een smartphone dragen de meeste mensen altijd bij zich, het hoesje dus ook. 

Kalender

Veel mensen kopen ieder jaar opnieuw een kalender. Wat is er nou leuker om juist dit te laten personaliseren? Voeg je eigen foto’s toe of laat dit doen door degene die jouw cadeautje gaat maken en kopen. Een eigen kalender waardeer je vaak eerder dan een uit de winkel.

Abonnement op digifoto Starter

Is jouw familie ook regelmatig aan het fotograferen, net als jij? Dan is een digifoto Starter abonnement echt iets voor jullie! Een abonnement waar de hele familie iets aan heeft. Voor meer informatie: klik hier

Foto op mok

Je ziet het steeds vaker: een foto gedrukt op een mok. Super origineel en degene die hem krijgt kan er een lekker bakje koffie, thee of chocolademelk uit drinken: leuk en origineel.

Camera lens mok

Ben jij of je familie regelmatig op pad in de auto of met het openbaar vervoer? Dan is een camera lens mok iets voor jou. Het is een afgesloten mok waar jij je warme dranken warm in kan houden. Een soort thermomok. Je kunt duurdere versies krijgen in verschillende webshops.
 

afbeelding van Fokelien Broekstra

Fokelien Broekstra | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fokelien