De ins and outs van time-lapse video’s

De ins and outs van time-lapse video’s

Nadja Geskus 676
Time-lapse video’s zijn leuk en interessant om te maken. Het hoeft ook niet heel ingewikkeld te zijn om zo’n video te maken, maar er komt meer bij kijken dan je op het eerste moment zou denken.

Griffin Hammond

YouTuber Griffin Hammond plaatst veel video’s op zijn YouTube kanaal en deze recente twee video’s  zijn over time-lapse video’s. Hammond pakt de vragen op die je misschien hebt over dit onderwerp en legt alles duidelijk uit over het fotograferen en het editen van time-lapse beelden.

Eerste time-lapse video

Als je nog nooit eerder een time-lapse video hebt gemaakt, zijn er een aantal dingen die je in gedachten moet houden. Deze eerste video gaat daar dieper op in. Welke gear heb je nodig en welke instellingen zijn het meest ideaal? Hammond legt het duidelijk aan je uit.

 

 

Mac-gebruikers

Voor Mac-gebruikers is deze tweede video erg interessant. Hammond verteld hoe hij Final Cut Pro X gebruikt om zijn beelden te bewerken. Voor Windows-gebruikers zijn er soortgelijke programma’s, maar er zijn toch genoeg verschillen waardoor deze video niet te volgen is voor Windows-gebruikers. Bekijk de trucjes die Hammond toepast op zijn beelden.

 

 

afbeelding van Nadja Geskus
Door: Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja